TOIMINTAPOLITIIKKA

Tarjoamme asiakkaillemme heidän toimintatapoihinsa räätälöityjä logistiikkapalveluita. Jokaisella asiakkaallamme on yksilölliset tarpeensa ja me muokkaamme omia toimintamallejamme asiakaskohtaisesti taataksemme parhaan palvelun asiakkaillemme.

Laatu-, ympäristö-, työterveys- ja työturvallisuusasiat ovat osa jokapäiväistä toimintaamme. Kannustamme työntekijöitämme toimimaan vastuullisesti ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja. Arvostamme henkilökuntaamme suuresti ja uskomme vakaasti siihen, että tarjoamalla turvallisen ja  viihtyisän työympäristön meillä on motivoitunut ja hyvinvoiva henkilökunta. Motivoitunut ja hyvinvoiva henkilökunta puolestaan takaa asiakkaillemme laadukkaan palvelun.

Me, Westlog Oy:n hallituksessa, olemme sitoutuneet jatkuvasti kehittämään liiketoimintaamme, toimintaprosessejamme ja henkilökuntaamme saavuttaaksemme tavoitteemme ja palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Asetamme toimintajärjestelmän tavoitteet ja seuraamme niiden toteutumista. Olemme myös vastuussa asiakkaillemme yhdessä heidän kanssaan sovittujen tavoitteiden toteutumisesta.

Kaikessa toiminnassamme sitoudumme noudattamaan asiaankuuluvaa lainsäädäntöä, määräyksiä ja vaatimuksia. Huolehdimme ympäristöstämme lajittelemalla kaiken toiminnassamme syntyvän jätteen ja kierrättämällä sen mahdollisuuksien mukaan uudelleenkäytettäväksi. Tätä toimintapolitiikkaa toteutamme standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisen toimintajärjestelmämme avulla. Tämän toimintapolitiikan toteutumisesta vastaa yrityksen ylin johto ja toteutuminen todennetaan kerran vuodessa pidettävässä johdon katselmuksessa.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS