logistiikkakeskus

RÄÄTÄLÖIDYT LOGISTIIKKAPALVELUT

WESTLOG OY - TOIMITUSJOHTAJAN TERVEISET

WESTLOG OY on vuonna 2000 perustettu logistiikka-alan yritys. Teimme isäni, Pekka Ojasen kanssa sukupolvenvaihdoksen vuonna 2011 ja olen toiminut toimitusjohtajana siitä lähtien. Pekka on siirtynyt hiljalleen arjen kiireistä sivuun, mutta on edelleen vahvasti mukana taustalla ja toimii yrityksen hallituksen puheenjohtajana.

 

Minulla on ollut etuoikeus saada yhtiökumppanikseni Seija Aulanen. Seijan ja Pekan pitkään jatkunut yhteistyö on helpottanut minun mukaantuloani ja saammekin toisiltamme tukea päivittäisiin haasteisiimme. Koko yrityksen historian ajan sen kaikki omistajat ovat aina työskennelleet yrityksessä täyspäiväisesti. Tästä syystä uskommekin ymmärtävämme asiakkaidemme tarpeita ja olemme läsnä kehittämässä yritystämme heidän tarpeidensa mukaisesti.

 

Alkuperäinen yrityksen tavoite oli tarjota asiakkailleen täydenpalvelun logistiikkapalveluita parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaille yksilöllisesti räätälöityinä. Sama tavoite on säilynyt tähän päivään asti ja olemme saavuttaneet tavoitteemme joka vuosi onnistuneesti. Vuosien mittaan asiakkaidemme tarpeet ovat muuttuneet ja olemme kasvattaneet palvelutarjontaamme samanaikaisesti. Nykyään voimme auttaa kumppaniamme kaikissa varastointiin, tilauksiin, toimituksiin ja laskutuksiin liittyvissä asioissa. Näin asiakas voi keskittyä kahteen tärkeimpään liiketoiminta-alueeseen: Kuinka tehdä mahdollisimman hyvä tuote ja kuinka saada sitä kaupaksi mahdollisimman hyvin.

 

Nykyään päivittäinen vahvuutemme on noin 30 työntekijää, lukuunottamatta kiire-ja loma-aikojen määräaikaisia työntekijöitä. Asiakaspalvelussa työnskentelee 10 henkeä ja loput varastotehtävissä. Meillä on varastotilaa yhteensä 7600m², jossa lavapaikkoja maksimissaan 5400 kappaletta. Toimisto- ja tuotantotilaa meillä on yhteensä 2700m².

 

Mielestäni hyvä työpaikka on sellainen, mihin on aamulla mukava tulla. Työkaverit ja työilmapiiri ovat varmasti tärkeimmät työhyvinvointiin vaikuttavat asiat. Pyrimme tukemaan työntekijöidemme hyvinvointia kannustamalla heitä aktiiviseen ja terveelliseen elämäntapaan. Henkilökunnalla on käytössään virike-etu ja esimerkiksi jouluksi olemme pyrkineet  valitsemaan työntekijöillemme liikkumiseen kannustavia lahjoja. Henkilökunnallamme on myös viikoittain käytössä hieroja tuomassa helpotusta fyysisesti kuormittavan työn aiheuttamiin pieniin vaivoihin. Tästä on varmasti ollut hyötyä työkykymme ylläpidossa. Esimerkiksi vuonna 2013 yrityksessämme ei ollut yhtään lyhytaikaista sairauspoissaoloa tuki- ja liikuntaelinvaivojen takia. Aikaisempina vuosina kyseiset vaivat ovat olleet yksi eniten poissaoloja aiheuttanut ryhmä.

 

Näillä arvoilla ja erinomaisen henkilökunnan tuella pyrimme tulemaan joka päivä paremmaksi kumppaniksi asiakkaillemme.

 

Yhteistyöterveisin,

 

Ossi Ojanen

toimitusjohtaja

@ 2014 WESTLOG OY                                               Westlog Oy  Raisionkaari 50, 21200 RAISIO                                              Y-tunnus: 23628482

 

Kotisivujen hakukoneoptimointi ja -toteutus    Mainostoimisto Expy Oy, Turku

Kotisivujen suunnittelu ja graafinen toteutus Mainostoimisto Grand Art Oy, Turku